Dyqani Bli Nga Kategorite Faqja Kryesore

protein

Nitro Tech 1800g

Një proteinë e avancuar e hirrës e krijuar për atletët që kërkojnë më shumë muskuj, forcë ...

IN STOCK

8000 LEKE

9.3 Review

Shiko Produktin

ISO100 2200g

100% Whey Isolate e Hidrolizuar.E shijshme, e pastër dhe me një përthithje të shpejtë për ...

IN STOCK

9990 LEKE

9.3 Review

Shiko Produktin

Iso Whey Zero 908g

PROTEINE ME KUALITET SHUME TE LARTE, PA SHEQER, PA LAKTOZE DHE PA GLUTEN. ISOLATE PROTEIN ...

IN STOCK

4400 LEKE

9 Review

Shiko Produktin

Iso Whey Zero 500g

PROTEINE ME KUALITET SHUME TE LARTE, PA SHEQER, PA LAKTOZE DHE PA GLUTEN. ISOLATE PROTEIN ...

IN STOCK

2500 LEKE

9 Review

Shiko Produktin

BPI Sports Whey-HD

WHEY-HD™ është një proteinë e kualitetit më të lartë, e cila është mjaft e pasur në aminoa ...

IN STOCK

8900 LEKE

9 Review

Shiko Produktin

Elite Whey 2100g

Jeni në kërkim të një proteine për çdo rast e moment të ditës dhe me vlera të larta ? Edh ...

IN STOCK

7500 LEKE

8.7 Review

Shiko Produktin
PayPal Acceptance Mark

© 2019 Bodyfit.al All rights reserved. Bodyfit.al℠ and BodyfitTeam® are trademarks of Bodyfit.al.

Always consult with a qualified healthcare professional prior to beginning any diet or exercise program or taking any dietary supplement. The content on our website is for informational and educational purposes only and is not intended as medical advice or to replace a relationship with a qualified healthcare professional.

©Bodyfit.al, 1001 Tirane ALB +355 675 309 572