Dyqani Bli Nga Kategorite Faqja Kryesore

protein

NITRO-TECH Whey Gold 2500g

Çdo scoop shërben 24g Ultra-Premium të Mikro-Filtruar proteinë.Me një shije të shkëlqyer. ...

OUT OF STOCK

8900 LEKE

9.7 Review

Shiko Produktin

BPI Sports ISO HD

ISO HD™ PERMBAN 25 GRAM ULTRA PURE WHEY PROTEIN ISOLATE.ESHTE DIZEJUAR PER TE SUPORTUAR M ...

OUT OF STOCK

9900 LEKE

9.5 Review

Shiko Produktin

Gold Standard Whey Protein 2200g

24g Protein me aminoacide për një rikuperim të shpejtë dhe rritje të masës muskulare. ...

OUT OF STOCK

7900 LEKE

9.5 Review

Shiko Produktin

Iso Sensation 93 2300g

ISO Sensation® 93 përmban 100% IsoChill® Whey. IsoChill® është një protein whey isolate, e ...

OUT OF STOCK

9700 LEKE

9.3 Review

Shiko Produktin

Nitro Tech 1800g

Një proteinë e avancuar e hirrës e krijuar për atletët që kërkojnë më shumë muskuj, forcë ...

IN STOCK

8000 LEKE

9.3 Review

Shiko Produktin

ISO100 2200g

100% Whey Isolate e Hidrolizuar.E shijshme, e pastër dhe me një përthithje të shpejtë për ...

IN STOCK

9990 LEKE

9.3 Review

Shiko Produktin

Mass Tech 3000g

Një formulë e avancuar për shtim peshe dhe mase muskulare. E përshtatshme për cdo përson q ...

IN STOCK

7000 LEKE

9.3 Review

Shiko Produktin

BPI Sports Best Protein

100% FORMULE E AVANCUAR WHEY PROTEIN, 24GR PROTEIN/SERVIM,NUK PERMBAN MALTODEXTRIN ...

OUT OF STOCK

8900 LEKE

9.3 Review

Shiko Produktin

Iso Whey Zero 2300g

PROTEINE ME KUALITET SHUME TE LARTE, PA SHEQER, PA LAKTOZE DHE PA GLUTEN. ISOLATE PROTEIN ...

IN STOCK

7990 LEKE

9 Review

Shiko Produktin

Iso Whey Zero 908g

PROTEINE ME KUALITET SHUME TE LARTE, PA SHEQER, PA LAKTOZE DHE PA GLUTEN. ISOLATE PROTEIN ...

IN STOCK

4400 LEKE

9 Review

Shiko Produktin

Iso Whey Zero 500g

PROTEINE ME KUALITET SHUME TE LARTE, PA SHEQER, PA LAKTOZE DHE PA GLUTEN. ISOLATE PROTEIN ...

IN STOCK

2500 LEKE

9 Review

Shiko Produktin

BPI Sports Whey-HD

WHEY-HD™ është një proteinë e kualitetit më të lartë, e cila është mjaft e pasur në aminoa ...

OUT OF STOCK

7900 LEKE

9 Review

Shiko Produktin

MUSCLE JUICE REVOLUTION 2600 5kg

Ultimate Nutrition Juice® Revolution 2600 është produkti për shtim në peshë (weight gainer ...

IN STOCK

8600 LEKE

8.8 Review

Shiko Produktin

Elite Whey 2100g

Jeni në kërkim të një proteine për çdo rast e moment të ditës dhe me vlera të larta ? Edh ...

IN STOCK

7500 LEKE

8.7 Review

Shiko Produktin
PayPal Acceptance Mark

© 2019 Bodyfit.al All rights reserved. Bodyfit.al℠ and BodyfitTeam® are trademarks of Bodyfit.al.

Always consult with a qualified healthcare professional prior to beginning any diet or exercise program or taking any dietary supplement. The content on our website is for informational and educational purposes only and is not intended as medical advice or to replace a relationship with a qualified healthcare professional.

©Bodyfit.al, 1001 Tirane ALB +355 675 309 572