Bodyfit.al Qendra E Ndihmës

Statusi Porosise

Pasi keni vendosur nje porosi,informacioni perpunohet dhe procedohet brenda 2-3 Oresh ne varesi dhe te fluksit te porosive. Brenda Tiranes te gjithe porosite qe jane vendosur para ores 18:00 procedohen dhe mund te dergohen po te njejten dite(ne varesi te preferences se klientit), porosite mbas ores 18:00 procedohen dhe dergohen diten tjeter.Porosite ne qytetet e tjera , mbasi jane vendosur procedohen brenda 3 oresh dhe nisen, zakonisht porosia arrin ne cdo qytet brenda 24h nga momenti i dergeses Aktualisht Bodyfit.al nuk perfshin transport jashte Shqiperise, por se shpejti do jete dhe ne vendet fqinje.

Kthimet E Porosive

Ne Bodyfit.al, ne deshirojme qe klienti te jete i lumtur me blerjen.Nese ju nuk jeni te kenaqur, as ne nuk jemi.Nese nuk jeni i lumtur me porosine tuaj, per cfaredo arsye, kontaktoni me sherbimin e klientit : Live Chat ose ne email:[email protected] brenda 7 ditesh nga momenti i porosise

Porosite Qe Deshironi T'ju kthehen Nuk Duhet Te Jene Hapur.

Kostoja E Transportit

Bodyfit.al i mundeson cdo klienti te saj, transportin falas ne te gjithe Shqiperine, brenda 24 oresh.

Pagesat

Bodyfit.al mundeson pagesat cash dhe nepermjet kartes se kreditit,pagesa Cash behet ne momentin qe ju merrni produktin,ndersa pagesa me karte behet kur ju konfirmoni orderin dhe cdo blerje eshte 100% e sigurte pasi procedohet nepermjet PayPal. Serverat tane nuk mbajne asnje te dhene ne lidhje me karten, ato ruhen ne menyre te sigurte tek paypal.

PayPal Acceptance Mark

© 2019 Bodyfit.al All rights reserved. Bodyfit.al℠ and BodyfitTeam® are trademarks of Bodyfit.al.

Always consult with a qualified healthcare professional prior to beginning any diet or exercise program or taking any dietary supplement. The content on our website is for informational and educational purposes only and is not intended as medical advice or to replace a relationship with a qualified healthcare professional.

©Bodyfit.al, 1001 Tirane ALB +355 675 309 572