NITRO-TECH Whey Gold 2500g

Çdo scoop shërben 24g Ultra-Premium të Mikro-Filtruar proteinë.Me një shije të shkëlqyer.

9.7 Review

Bli Nitro Tech 100% Whey Gold Me 10% Ulje

Bli Nitro Tech 100% Whey Gold Me 10% Ulje

Informacion Mbi Produktin

PROTEINA MË E MIRË PËR FORMULËN,SHIJEN DHE ÇMIMIN

E DISPONUESHME NË 2.5KG

Për më shumë se 20 vite, NITRO-TECH® ka qenë një nga markat kryesore të proteinave. E ndërtuar në një bazë të kërkimit shkencor të teknologjisë më të fundit të ndërtuar nga njeriu, ajo ka fituar besimin e konsumatorëve të panumërt në të gjithë botën.Tani i njëjti ekip studimi dhe zhvillimi ka krijuar një formulë të re bazuar në burime superiore proteine, cilësie dhe prodhimi.Duke ju sjellë NITRO-TECH 100% WHEY GOLD - një protein të pastër të izoluar të cilësisë maksimale amerikane.

KRAHASO & KURSE

MERR MË SHUMË PROTEINË DHE PAGUAJ MË PAK ME BONUSIN

 

SHKENCË SUPERIORE.REZULTATE SUPERIORE

Studiuesit e MuscleTech rishikuan prova të shumta klinike mbi peptidet e hirrës, dhe shkenca tregon që peptidet e hirrës mund të promovojne rimëkëmbjen e shpejtë pas ushtrimeve. *Kjo do të thotë që ju po merrni një proteinë ultra të pastër, me përthithje të shpejtë dhe me një tretje mjaft të shpejtë që ju lejon të rikuperoheni më shpejt, ndërtoni më shumë masë muskulare.Për më tepër peptidet e hirrës kanë një nga vlerat më të larta biologjike(BV) të çdo burimi proteine, një vlerë që u jepet burimeve të proteinave për të matur se sa mirë ato përthithen nga trupi.

AMINOACIDET

  • Whey e hidrolizuar me përthithje të shpejtë për të suportuar vlerat proteinike të dietës tuaj.
  • Ju sjell cilësinë më të mirë të proteinës së izoluar, për një profil superior aminoacidesh.
  • 5.5g BCAAs dhe 4g Glutaminë
  • Shije e shkëlqyer

SHIJA MË E MIRË

Të shijosh një formulë të pastër, nuk do të thotë që të kesh të bësh me karbohidrate apo yndyrë të tepërt.Shumica e kompanive kanë rritur nivelet e karbohidrateve vetëm e vetëm për ta bërë shijen më të mirë.Në MuscleTech, besojmë që nuk duhen sakrifikuar makronutrientët për rezulatet.Kjo është dhe arsyeja që ne kemi kryer shumë teste shijesh për të na ndihmuar për të formuluar një proteinë të pastër dhe më një shije si kurrë më parë.Rezultati është një formulë me shije të shkëlqyesgne që nuk përmban sheqer.Kjo ju jep më shumë proteinë për scoop se çdo proteinë tjetër.

Bli Nitro Tech 100% Whey Gold Me 10% Ulje

Ishte: 9900 Leke

Cmimi: 8900 Leke

-

+

Përdorimi për NITRO-TECH 100% Whey Gold:Përzieni 1 servim (1 scoop) me 250ml-300ml ujë të ftohtë ose qumësht ose përzieni 2 servime (2 scoop) me 400ml-500ml ujë të ftohtë ose qumësht në një shaker. Përdoreni para dhe pas stërvitjes. Lexoni të gjithë etiketën përpara përdorimit dhe ndiqni udhëzimet e dhëna.

PROTEINA MË E MIRË PËR FORMULËN,SHIJEN DHE ÇMIMIN

E DISPONUESHME NË 2.5KG

Për më shumë se 20 vite, NITRO-TECH® ka qenë një nga markat kryesore të proteinave. E ndërtuar në një bazë të kërkimit shkencor të teknologjisë më të fundit të ndërtuar nga njeriu, ajo ka fituar besimin e konsumatorëve të panumërt në të gjithë botën.Tani i njëjti ekip studimi dhe zhvillimi ka krijuar një formulë të re bazuar në burime superiore proteine, cilësie dhe prodhimi.Duke ju sjellë NITRO-TECH 100% WHEY GOLD - një protein të pastër të izoluar të cilësisë maksimale amerikane.

KRAHASO & KURSE

MERR MË SHUMË PROTEINË DHE PAGUAJ MË PAK ME BONUSIN

 

SHKENCË SUPERIORE.REZULTATE SUPERIORE

Studiuesit e MuscleTech rishikuan prova të shumta klinike mbi peptidet e hirrës, dhe shkenca tregon që peptidet e hirrës mund të promovojne rimëkëmbjen e shpejtë pas ushtrimeve. *Kjo do të thotë që ju po merrni një proteinë ultra të pastër, me përthithje të shpejtë dhe me një tretje mjaft të shpejtë që ju lejon të rikuperoheni më shpejt, ndërtoni më shumë masë muskulare.Për më tepër peptidet e hirrës kanë një nga vlerat më të larta biologjike(BV) të çdo burimi proteine, një vlerë që u jepet burimeve të proteinave për të matur se sa mirë ato përthithen nga trupi.

AMINOACIDET

  • Whey e hidrolizuar me përthithje të shpejtë për të suportuar vlerat proteinike të dietës tuaj.
  • Ju sjell cilësinë më të mirë të proteinës së izoluar, për një profil superior aminoacidesh.
  • 5.5g BCAAs dhe 4g Glutaminë
  • Shije e shkëlqyer

SHIJA MË E MIRË

Të shijosh një formulë të pastër, nuk do të thotë që të kesh të bësh me karbohidrate apo yndyrë të tepërt.Shumica e kompanive kanë rritur nivelet e karbohidrateve vetëm e vetëm për ta bërë shijen më të mirë.Në MuscleTech, besojmë që nuk duhen sakrifikuar makronutrientët për rezulatet.Kjo është dhe arsyeja që ne kemi kryer shumë teste shijesh për të na ndihmuar për të formuluar një proteinë të pastër dhe më një shije si kurrë më parë.Rezultati është një formulë me shije të shkëlqyesgne që nuk përmban sheqer.Kjo ju jep më shumë proteinë për scoop se çdo proteinë tjetër.

PayPal Acceptance Mark

© 2019 Bodyfit.al All rights reserved. Bodyfit.al℠ and BodyfitTeam® are trademarks of Bodyfit.al.

Always consult with a qualified healthcare professional prior to beginning any diet or exercise program or taking any dietary supplement. The content on our website is for informational and educational purposes only and is not intended as medical advice or to replace a relationship with a qualified healthcare professional.

©Bodyfit.al, 1001 Tirane ALB +355 675 309 572