Mass Tech 3000g

Një formulë e avancuar për shtim peshe dhe mase muskulare. E përshtatshme për cdo përson që ka vështirësi në shtimin e peshës.

9.3 Review

Ulje cmimi per nje periudhe kohore.

Bli Mass Tech 3kg ,per vetem 5990 Leke, Oferta eshte e limituar.

Informacion Mbi Produktin

MASS-TECH PËRMBAN MË SHUMË PROTEIN, MË SHUMË KALORI DHE REZULTATE MË TË MIRA

63g PROTEIN

 Mass Tech përmban 63g proteinë, e cila ju furnizon me proteina me përthithje të shpejtë, mesatare dhë me përthithje të avashtë.Sistemi multi-fazor i proteinës siguron aminoacidet e nevojshme për trupin në kohë të ndryshme duke dërguar aminoacidet për një kohë më të gjatë në muskuj.

17g BCAA

Kjo formulë proteinike e furnizon trupin me 17gram BCAA nga të cilat 10g janë L-Leucinë, e cila ju ndihmon të furnizoni muskujt tuaj, ndihmon rezeravet e glikogjenit.

1000 KALORI

Kjo formulë shumë e fuqishme tani ju furnizon me 1000 kalori në servim, që i merrni kryesisht nga proteina me kualitet shumë të lartë dhe karbohidrate me përthithje të shpejtë.

132g KARBOHIDRATE

Ju furnizon me 132g Karbohidrate , nëpërmjet një sistemi multifazor kompleks, për të mbajtur nivelet e insulinës në trup normale, duke furnizuar muskujt me kreatinë.

NDËRTONI FUQI MË SHPEJT

Ndryshe nga të gjithë produktet e tjera të shtimit të peshës të cilat përmbajnë pak apo fare kreatinë, MASS-TECH dërgon 10g Kreatinë për të rritur fuqinë.

AVANTAZHI MASS-TECH

 

Ulje cmimi per nje periudhe kohore.

Ishte: 7000 Leke

Cmimi: 5990 Leke

-

+

Udhëzimet Për MASS-TECH: Përzieni 1 servim(5 lugë) me 16 oz. (470 ml) ujë ose qumësht dhe konsumoni qoftë në mëngjes, midis vakteve ose stërvitjes pas stërvitjes. Nëse preferohet, mund të konsumoni 1/2 servimi dy herë në ditë. Lexoni të gjithë etiketën përpara përdorimit dhe ndiqni udhëzimet e dhëna. Pini nga 8 deri në 10 gota ujë çdo ditë për shëndet të përgjithshëm.

MASS-TECH PËRMBAN MË SHUMË PROTEIN, MË SHUMË KALORI DHE REZULTATE MË TË MIRA

63g PROTEIN

 Mass Tech përmban 63g proteinë, e cila ju furnizon me proteina me përthithje të shpejtë, mesatare dhë me përthithje të avashtë.Sistemi multi-fazor i proteinës siguron aminoacidet e nevojshme për trupin në kohë të ndryshme duke dërguar aminoacidet për një kohë më të gjatë në muskuj.

17g BCAA

Kjo formulë proteinike e furnizon trupin me 17gram BCAA nga të cilat 10g janë L-Leucinë, e cila ju ndihmon të furnizoni muskujt tuaj, ndihmon rezeravet e glikogjenit.

1000 KALORI

Kjo formulë shumë e fuqishme tani ju furnizon me 1000 kalori në servim, që i merrni kryesisht nga proteina me kualitet shumë të lartë dhe karbohidrate me përthithje të shpejtë.

132g KARBOHIDRATE

Ju furnizon me 132g Karbohidrate , nëpërmjet një sistemi multifazor kompleks, për të mbajtur nivelet e insulinës në trup normale, duke furnizuar muskujt me kreatinë.

NDËRTONI FUQI MË SHPEJT

Ndryshe nga të gjithë produktet e tjera të shtimit të peshës të cilat përmbajnë pak apo fare kreatinë, MASS-TECH dërgon 10g Kreatinë për të rritur fuqinë.

AVANTAZHI MASS-TECH

 

PayPal Acceptance Mark

© 2019 Bodyfit.al All rights reserved. Bodyfit.al℠ and BodyfitTeam® are trademarks of Bodyfit.al.

Always consult with a qualified healthcare professional prior to beginning any diet or exercise program or taking any dietary supplement. The content on our website is for informational and educational purposes only and is not intended as medical advice or to replace a relationship with a qualified healthcare professional.

©Bodyfit.al, 1001 Tirane ALB +355 675 309 572