Iso Whey Zero 2300g

PROTEINE ME KUALITET SHUME TE LARTE, PA SHEQER, PA LAKTOZE DHE PA GLUTEN. ISOLATE PROTEIN ME BCAA DHE GLUTAMINE TE SHTUAR.

9 Review

BLI DHE PERFITO 20%ULJE

Bli Iso Whey Zero Dhe FIto 20% Ulje

Informacion Mbi Produktin

ISO WHEY ZERO 

Me shije të shkëlqyer ashtu dhe sic duket.

 • Native Whey Isolate 
 • Me aminoacide të shtuara:L-Glutamine&Bcaa
 • Përthithet shpejt dhe lehtë
 • Pa Sheqer*,pa laktozë** dhe pa gluten 
 • Pa vaj palme
 • Pa aspartame
 • 88mg Caffeine/Servim

BLI DHE PERFITO 20%ULJE

Cmimi: 7990 Leke

-

+

Perbehet nga native whey isolate. Permban aminoacide dhe glutamine te shtuar me nje perthithje te shpejte dhe te lehte.Pa sheqer, pa laktoze dhe pa gluten, nuk permban vaj palme dhe aspartam.Native Whey Isolate prodhohet drejtpërdrejt nga qumështi i freskët me anë të pasterizimit, i ndjekur nga filtrimi mikro dhe ultra në temperatura të ulëta, dhe më pas pulverizimi në një dhomë të veçantë tharjeje. Për shkak të kësaj procedure unike, struktura e proteinave ruhet në formën e saj më të plotë dhe gjithashtu mbetet e pasur me imunoglobulinë (antitrupë) dhe laktoferrinë (pjesë e sistemit tuaj imunitar).Mund të përdoret 1-3 herë në ditë , në mëngjes ,para dhe pas palestrës në varësi dhe të dietës tuaj.

ISO WHEY ZERO 

Me shije të shkëlqyer ashtu dhe sic duket.

 • Native Whey Isolate 
 • Me aminoacide të shtuara:L-Glutamine&Bcaa
 • Përthithet shpejt dhe lehtë
 • Pa Sheqer*,pa laktozë** dhe pa gluten 
 • Pa vaj palme
 • Pa aspartame
 • 88mg Caffeine/Servim

PayPal Acceptance Mark

© 2019 Bodyfit.al All rights reserved. Bodyfit.al℠ and BodyfitTeam® are trademarks of Bodyfit.al.

Always consult with a qualified healthcare professional prior to beginning any diet or exercise program or taking any dietary supplement. The content on our website is for informational and educational purposes only and is not intended as medical advice or to replace a relationship with a qualified healthcare professional.

©Bodyfit.al, 1001 Tirane ALB +355 675 309 572