BPI Sports ISO HD

ISO HD™ PERMBAN 25 GRAM ULTRA PURE WHEY PROTEIN ISOLATE.ESHTE DIZEJUAR PER TE SUPORTUAR MASEN E PASTER MUSKULARE.

9.3 Review

BLI DHE PERFITO 10%ULJE

Per nje kohe te limituar, bli Iso Hd per 9000 Leke

Informacion Mbi Produktin

Super E Paster Dhe Padyshim E Shijshme.

ISO HD ™ përmban 25 gramë proteina të izoluara ultra të pastra, ultra-premium, hirrë. ISO HD ™ është krijuar për të mbështetur rritjen e muskujve dhe forcën. Me numrin e tij relativisht të ulët të kalorive dhe përzierjen shumëfunksionale të burimeve të proteinave, ISO HD ™ është e përsosur jo vetëm pas stërvitjes, por edhe midis vakteve. Profili ushqyes i ISO HD ™ është i pakrahasueshëm, shijon shijen dhe përzihet menjëherë. Nëse jeni duke kërkuar një shtesë proteine ​​të izoluar premium me një profil inovativ, të adaptueshëm dhe shije të pakrahasueshme, kjo është ajo! *

 

Proteine 100% e Izoluar

Një proteine që përthithet shpejt (për shkak të pastërtisë së saj) që drejton sintezën e proteinave brenda trupit dhe shërben në rikuperimin e muskujve. *

Proteine E Hidrolizuar Konsumi i proteines se hidrolizuar lejon që aminoacidet të perthithen në trup me një ritëm më të shpejtë, i cili nga ana e tij maksimizon ushqyesit që dërgohen në indet e muskujve për shërim dhe rritje. *

Shije Të Shkëlqyera

BLI DHE PERFITO 10%ULJE

Cmimi: 9000 Leke

-

+

Përzieni një scoop ISO HD me 300-400ml ujë , dhe përdoreni direkt mbas stërvitjes.Mund të përdoret nga 1-3 herë në ditë në varësi dhe të dietës tuaj. Në mëngjes, para dhe pas stërvitjes.Përdoreni më një diete të shëndetshme, supplementet nuk zëvëndësojnë ushqimin, ato janë vetëm shtesa ndihmuese.

Super E Paster Dhe Padyshim E Shijshme.

ISO HD ™ përmban 25 gramë proteina të izoluara ultra të pastra, ultra-premium, hirrë. ISO HD ™ është krijuar për të mbështetur rritjen e muskujve dhe forcën. Me numrin e tij relativisht të ulët të kalorive dhe përzierjen shumëfunksionale të burimeve të proteinave, ISO HD ™ është e përsosur jo vetëm pas stërvitjes, por edhe midis vakteve. Profili ushqyes i ISO HD ™ është i pakrahasueshëm, shijon shijen dhe përzihet menjëherë. Nëse jeni duke kërkuar një shtesë proteine ​​të izoluar premium me një profil inovativ, të adaptueshëm dhe shije të pakrahasueshme, kjo është ajo! *

 

Proteine 100% e Izoluar

Një proteine që përthithet shpejt (për shkak të pastërtisë së saj) që drejton sintezën e proteinave brenda trupit dhe shërben në rikuperimin e muskujve. *

Proteine E Hidrolizuar Konsumi i proteines se hidrolizuar lejon që aminoacidet të perthithen në trup me një ritëm më të shpejtë, i cili nga ana e tij maksimizon ushqyesit që dërgohen në indet e muskujve për shërim dhe rritje. *

Shije Të Shkëlqyera

PayPal Acceptance Mark

© 2019 Bodyfit.al All rights reserved. Bodyfit.al℠ and BodyfitTeam® are trademarks of Bodyfit.al.

Always consult with a qualified healthcare professional prior to beginning any diet or exercise program or taking any dietary supplement. The content on our website is for informational and educational purposes only and is not intended as medical advice or to replace a relationship with a qualified healthcare professional.

©Bodyfit.al, 1001 Tirane ALB +355 675 309 572