BPI Sports CLA + Carnitine

Cla dhe Carnitina janë dy përbërës të njohur që janë vërtetuar shkencërisht që ndihmojnë në menaxhimin e peshës.Ajo funksionon në mënyrë të tillë që të ndihmojë në djegien e yndyrës së ruajtur të trupit, duke e shndërruar atë në energji.

9.3 Review

BLI DHE PERFITO 20%ULJE

Bli Cla+Carnitine dhe përfitoni 20% ulje,

Informacion Mbi Produktin

CLA+Carnitine

Cla dhe Carnitina janë dy përbërës të njohur që janë vërtetuar shkencërisht që ndihmojnë në menaxhimin e peshës.Ajo funksionon në mënyrë të tillë që të ndihmojë në djegien e yndyrës së ruajtur të trupit, duke e shndërruar atë në energji.

BLI DHE PERFITO 20%ULJE

Ishte: 4900 Leke

Cmimi: 4000 Leke

-

+

Përdorimi:Merrni një (1) shërbim (1 scoop) me ose pa ushqim në mëngjes dhe një (1) shërbim (1 scoop) në mbrëmje.

CLA+Carnitine

Cla dhe Carnitina janë dy përbërës të njohur që janë vërtetuar shkencërisht që ndihmojnë në menaxhimin e peshës.Ajo funksionon në mënyrë të tillë që të ndihmojë në djegien e yndyrës së ruajtur të trupit, duke e shndërruar atë në energji.

PayPal Acceptance Mark

© 2019 Bodyfit.al All rights reserved. Bodyfit.al℠ and BodyfitTeam® are trademarks of Bodyfit.al.

Always consult with a qualified healthcare professional prior to beginning any diet or exercise program or taking any dietary supplement. The content on our website is for informational and educational purposes only and is not intended as medical advice or to replace a relationship with a qualified healthcare professional.

©Bodyfit.al, 1001 Tirane ALB +355 675 309 572