BPI Sports Best BCAA

BEST BCAA BPI , është ndryshe nga cdo lloj bcaa.Kjo është formula e parë që lidh tre aminoacidet me zinxhirë të degëzuar, duke përdorur një rrugë të patentuar për të formuar oligopeptidet(Një zinxhir i lidhur i aminoacideve dhe peptideve).

9.2 Review

BLI DHE PERFITO 20%ULJE

Bli Best Bcaa Bpi dhe perfito 20% ulje

Informacion Mbi Produktin

BEST BCAA™

What is BEST BCAA™?

BEST BCAA BPI , është ndryshe nga cdo lloj bcaa.Kjo është formula e parë që lidh tre aminoacidet me zinxhirë të degëzuar, duke përdorur një rrugë të patentuar për të formuar oligopeptidet(Një zinxhir i lidhur i aminoacideve dhe peptideve).Aminoacidet e zinxhirit të degëzuar me bazë oligopeptidin mund të veprojnë si një mjet transporti më i mirë, duke lejuar një metabolizëm më të efektshëm, bio-aktivitet më të madh, kohën e fillimit të zgjeruar dhe një model të përmirësuar përgjithësisht BCAA.

Cilat janë benefitet kryesore ?

  • Suporton sintezen proteinike.
  • Ndihmon në uljen e katabolizmit muskular.
  • Suporton prodhimin e Glukozës
  • Ndihmon në rikuperimin pas seancave stëvitore

Pse mund të jetë me e mirë ?

Shkenca e zinxhirëve oligopeptidë është përmisrësuar për dekada. Dhe, vitet e fundit studiuesit kryesorë kanë ardhur gjithnjë e më shumë në konsensus që në këtë formë, ushqimi i proteinave, disponueshmëria bio, stabiliteti, tretshmëria dhe transporti, midis shumë faktorëve kryesorë, të gjithë mund të zgjidhen. Mendoni për këtë. Studiuesit kryesorë e dinë se aminoacidet e thjeshta individuale nuk janë gjithmonë zgjidhja më e mirë - që në fakt, ato mund të jenë shumë më superiore në formën e zinxhirit oligopeptid. BEST BCAA është gjithçka në lidhje me këtë ...

BLI DHE PERFITO 20%ULJE

Ishte: 4900 Leke

Cmimi: 4000 Leke

-

+

Merrni një (1) shërbim (1 scoop) të përzier në 300ml ujë të ftohtë , qoftë para, gjatë ose pas stërvitjes, ose siç udhëzohet nga një praktikues i kualifikuar shëndetësor. Në ditë jo stërvitore, merreni në mëngjes (1 scoop) , me stomak bosh ose siç udhëzohet nga një person i kualifikuar.

BEST BCAA™

What is BEST BCAA™?

BEST BCAA BPI , është ndryshe nga cdo lloj bcaa.Kjo është formula e parë që lidh tre aminoacidet me zinxhirë të degëzuar, duke përdorur një rrugë të patentuar për të formuar oligopeptidet(Një zinxhir i lidhur i aminoacideve dhe peptideve).Aminoacidet e zinxhirit të degëzuar me bazë oligopeptidin mund të veprojnë si një mjet transporti më i mirë, duke lejuar një metabolizëm më të efektshëm, bio-aktivitet më të madh, kohën e fillimit të zgjeruar dhe një model të përmirësuar përgjithësisht BCAA.

Cilat janë benefitet kryesore ?

  • Suporton sintezen proteinike.
  • Ndihmon në uljen e katabolizmit muskular.
  • Suporton prodhimin e Glukozës
  • Ndihmon në rikuperimin pas seancave stëvitore

Pse mund të jetë me e mirë ?

Shkenca e zinxhirëve oligopeptidë është përmisrësuar për dekada. Dhe, vitet e fundit studiuesit kryesorë kanë ardhur gjithnjë e më shumë në konsensus që në këtë formë, ushqimi i proteinave, disponueshmëria bio, stabiliteti, tretshmëria dhe transporti, midis shumë faktorëve kryesorë, të gjithë mund të zgjidhen. Mendoni për këtë. Studiuesit kryesorë e dinë se aminoacidet e thjeshta individuale nuk janë gjithmonë zgjidhja më e mirë - që në fakt, ato mund të jenë shumë më superiore në formën e zinxhirit oligopeptid. BEST BCAA është gjithçka në lidhje me këtë ...

PayPal Acceptance Mark

© 2019 Bodyfit.al All rights reserved. Bodyfit.al℠ and BodyfitTeam® are trademarks of Bodyfit.al.

Always consult with a qualified healthcare professional prior to beginning any diet or exercise program or taking any dietary supplement. The content on our website is for informational and educational purposes only and is not intended as medical advice or to replace a relationship with a qualified healthcare professional.

©Bodyfit.al, 1001 Tirane ALB +355 675 309 572