Na Kontaktoni

Keni nevoje per ndihme? Ne kemi nje ekip ekspertesh qe do ju ndihmojne nese keni probleme me porosine tuaj, pyetje&keshillin ne lidhje me cfare supplementesh te porosisni, keshilla ne lidhje me stervitjen dhe dieten tuaj, dhe shume me shume. Ekipi yne eshte i disponueshem ne keto orare.

7 Days Support

E Hene-E Premte: 08:00-23:00

E Shtuna: 08:00-17:00

E Diela: 08:00-13:00

Si deshironi te kontaktoni me ne?

Live Chat

Na Telefononi

+355 675 309 572

Na dergoni Email

Ekipi yne do te pergjigjet shume shpejt

(5da9ad6b5815651088f7ce01)Vendos kodin tuaj te porosise nese keni nje..
PayPal Acceptance Mark

© 2019 Bodyfit.al All rights reserved. Bodyfit.al℠ and BodyfitTeam® are trademarks of Bodyfit.al.

Always consult with a qualified healthcare professional prior to beginning any diet or exercise program or taking any dietary supplement. The content on our website is for informational and educational purposes only and is not intended as medical advice or to replace a relationship with a qualified healthcare professional.

©Bodyfit.al, 1001 Tirane ALB +355 675 309 572