A ju nevojitet një proteinë supplement

Kategoria > supplemente

Disa njerëz mund të marrin të gjitha proteinat që kanë nevojë vetëm nga ushqimi. Por shumë të tjerë mendojnë se është e shtrenjtë, e papërshtashme, apo dhe thjesht e pakëndshme për të ngrënë aq shumë.Megjithatë, duhet të theksohet se nuk duhet të prisni asgjë magjike nga konsumimi i proteinave në krahasim me konsumimin e një veze apo një gotë qumësht të skremuar. Të tre janë burime të mëdha të proteinave.

"Konsideroni suplementet proteinike si shtesa ushqimore dhe komode në përdorim,"- rekomandon Douglas Kalman, Nëse një shaker direkt pas stërvitjes është mënyra e vetme që ju të konsumoni proteina atëherë, merreni atë. Edhe nëse jeni në përpjekje për të shtuar peshë apo për të humbur, dhe jeni në një pozite ku mund të humbisni një vakt ushqimor terësisht atëherë konsumoni një protein shake.

Nëse jeni duke synuar të rritni marrjen e proteinave, një protein shake është mënyra e duhur dhe e lehtë për të marrë 25 gram proteina ose më shumë si një mesvakti apo gjatë konsumimit të mëngjesit.Në të kaluarën proteina lidhej më shumë me bodybuilderat apo atletët.Në ditët e sotme është dicka shumë e zakonshme dhe përdoret nga të gjitha moshat nga të rinjtë deri tek të moshuarit.

PayPal Acceptance Mark

© 2019 Bodyfit.al All rights reserved. Bodyfit.al℠ and BodyfitTeam® are trademarks of Bodyfit.al.

Always consult with a qualified healthcare professional prior to beginning any diet or exercise program or taking any dietary supplement. The content on our website is for informational and educational purposes only and is not intended as medical advice or to replace a relationship with a qualified healthcare professional.

©Bodyfit.al, 1001 Tirane ALB +355 675 309 572